top of page

JOKEREN / JESPER DAHL

red_1.jpg

About

Last man standing

Stiv pik og håret tilbage: Jokeren udstiller 100 malerier af sin penisJokerens manddom fra hundrede vinkler udstilles på Strayfield Gallery i Hellerup. Tanken har været flere år i støbeskeen, men nu har Jesper Jokeren Dahl malet hundrede versioner af sit lem til udstillingen på Strayfield Gallery.

Stiv pik og håret tilbage gælder stadig for Jokeren, der nu har bevæget sig over i malerkunstens verden. Under udstillingen 'Last Man Standing', vil dansk raps grand old man udstille 100 malerier af sin manddom som en fest, et opråb, stof til eftertanke og selvfølgelig til beskuerens fornøjelse.

"Pikken har altid været et holdepunkt i mit univers, både i rap og på lærred, men symbolikken er også stærk. En stiv pik er billedet på menneskehedens undergang: At vi med vores massive tilstedeværelse i, med og imod Moder Natur, ja helt oppe i hende, bogstaveligt talt besegler vores civilisations skæbne med pikken som dommedagsinstrument," siger Jesper Dahl Strayfield Gallery under ledelse af galleristen Rune Meelsen har sat 100 malerier til salg, hvor alle værker er nummererede, unikke originaler.

jokeren_1500-x-1500.jpg
Works
bottom of page